Värmepumpar Hudiksvall

RING OSS - 0650-55 37 54

Värmepumpar Hälsingland

Vi säljer värmepumpar i Hälsingland

Funderar du på att installera värmepump till din bostad eller företag? Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i hela Hälsingland, från Gävle till Söderhamn, Hudiksvall, Bollnäs, Nordanstig, Ovanåker och Ljusdal.

Vi installerar värmepumpar i Hälsingland

Att investera i en värmepump är en mycket bra idé. Värmepumpar i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs, Ovanåker, Bordanstig, Ljusdal, och i Gävle kan hålla nere era uppvärmningskostnader. Dessutom är det en miljövänlig investering både för den egna plånboken och för framtiden i stort.

Ansluter du någon miljövänlig energi, exempelvis om du installerar solpaneler till elektriciteten och installerar värmepumpar till er bostad, får du el för era värmepumpar som är miljövänlig. Ansluter du värmepumparna till bergvärme kommer du att få värme till er bostad, fastighet eller företag, för mycket lång tid framöver.

Så går det till att installera värmepumpar

1. Bergvärmepumpar

Är det så att ni önskar bergvärmepump i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs, Ovanåker, Ljusdal eller Nordanstig? Då hjälper vi er. Då ser vi till att er bostad eller fastighet får den viktiga projektering som behövs inför bergvärmeborrning. För att kunna leda värmen från berg nära er fastighet gör vi först en korrekt energianalys. Utifrån den analysen kan vi sedan erbjuda rätt typ av bergvärmepump. Vi har stort sortiment av bergvärmepumpar i Hälsingland.

2. Luftvärmepumpar

Önskar ni istället luftvärmepumpar i Gävle, Hudiksvall, Söderhamn, Ovanåker, Bollnäs eller i Nordanstig? Vi har vi även ett brett sortiment av luftvärmepumpar. En luftvärmepump som vi installerar från Thermia, drar inte mycket el. Av den anledningen är det väldigt enkelt att kunna sänka uppvärmningskostnaderna i en fastighet med luftvärmepumpar i Hälsingland.

En luftvärmepump från Thermia utvinner värme ur luften, antingen från utomhusluften, eller från inomhusluften. Med en luftvärmepump från Thermia, som vi installerar åt er, får ni en låg investeringskostnad, lätt hantering och enkel installation. Dessutom erbjuder vi service på alla våra värmepumpar.

3. Luft-vattenvärmepumpar

En luft-vattenvärmepump tar värme från luften, på samma sätt som andra luftvärmpumpar men istället för att föra ut värmen i inomusluften värmer luft-vattenvärmepumpen vattnet som leds till fastighetens radiatorer. Våra Thermia luftvärmepumpar har avfrostningsmekanismer som minimerar energiåtgången.

Service på alla värmepumpar i Hälsingland

Vi erbjuder även service på alla värmepumpar i Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ovanåker, Nordanstig, Ljusdal och i Gävle. Efter många års anvädning av värmepumpar i Hälsingland, behöver de service, reparationer och underhåll. Då är det bara att ringa oss så kommer vi och utför service på dem.

Kontakta oss när ni undrar över något om värmepumpar i Hälsingland! Av oss får ni kostnadsfri offert och hembesök.

Vi säljer värmepumpar i Hälsingland

Bryngels AB


Varvsgatan 8
824 50 Hudiksvall

0650-55 37 54

[javascript protected email address]

556700-3339


Värmepumpar

Bergvärme

Service


logo-image

Om Oss

Vi har hög kunskapsnivå hos våra medarbetare och är ackrediterade SVEP-installatörer.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Bryngels AB

Org nr: 556700-3339
Varvsgatan 8
824 50 Hudiksvall
Tel: 0650-55 37 54

Hitta hit