RING OSS - 0650-55 37 54

Värmepumpar Hudiksvall

RING OSS - 0650-55 37 54

Om oss

Om oss som säljer värmepumpar i Hudiksvall

Vårt kontor är i Sundsvall, men vi arbetar i hela Hälsingland och installerar värmepumpar i Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs, Nordanstig, Ljusdal, Ovanåker och även i Gävle.

Vill ni hyra denna sida? Eller vill ni profilera er på något annat sätt? Kontakta oss vi överlåter gärna den här sidan om värmepumpar i Hudiksvall till er! Informationen nedan kan vi låta vara kvar eller skriva om för att passa ert företag.

För över 50 år sedan startade Bryngels. Sedan dess har vi bland annat arbetat med brunnsborrning och pumpinstallationer i och kring Sundsvall och Hudiksvall. Även om vi har fortsatt med detta, arbetar vi numera även med borrning för bergvärme och installation av värmepumpar. Vi kan erbjuda kompetent projektering av bergvärme och installation av värmepumpar.

Hög kompetens och stort kunnande

Sedan några år tillbaka är vi leverantörer av Thermia värmepumpar. Våra medarbetare har hög kompetens och är ackrediterade installatörer från Svenska Kyl & värmepumpföreningen. Dessutom är vi medlemmar i Svenska borrentreprenörers branschorganisation som håller oss uppdaterade kring ny teknik och ger vidareutbildning.

Anlita oss för värmepumpar i Hudiksvall. Vi hjälper er hela vägen från projektering till slutinstallation och fullödig värme i er fastighet!

Branschlogor